An-logoB.png
 
Flyer Join us é.jpg

! AKU NAMATATA - STRICTLY VOICES !

Vanaf januari 2019 starten Naomi Sijmons en ik met een zalig soulvol Koor:

‘Aku Namatata, strictly voices’

Iedere maandag (en misschien) donderdag avond van 19u30 tot 22u komen we samen in Gent/Oostakker en zingen we song van o.a BEYONCE, MARY J BLIGE, ALICIA KEYS, GEORGE MICHAEL, ..

!! GRATIS PROEFLES OP MAANDAG 21 JANUARI (VOLZET) en DONDERDAG 24 JANUARI - 19u30 tot 22u00 (inschrijven via deze FORM)

Als er dan genoeg inschrijvingen zijn zal het koor doorgaan op 2 dagen, de maandag en donderdag.

20 lessen van 150MIN - 300€


! START 2 DE SEMESTER !

Op Zaterdag 19 JANUARI 2019 starten we met een nieuwe lessenreeks, deze keer van 20 lessen.

welke formule het best geschikt voor jou? of liever eerst een proefles? (formules + prijzen zie onderaan)


! CADEAUTIP !

images.jpeg

Cadeaubonnen zijn beschikbaar voor een éénmalige les vanaf 20€ of voor een lessenreeks vanaf 180€.  (formules + prijzen zie onderaan)

 

Zangles en coaching BLAUW.png

Zingen vanuit je gevoel met de juiste techniek

Screen Shot 2015-11-18 at 22.51.57.png

Hey ik ben Lize Accoe, zangeres en vocal coach. 

Als coach richt ik mij op het vergroten van je zelfvertrouwen door bewustworden, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden. Je kan meer dan je denkt! Sing free-ly! Tijdens mijn lessen werk ik aan interpretatie, opwarming en techniek. We verbeteren je uitspraak en performance en kijken samen hoe we je stem verder kunnen ontplooien. Ook songwriting kan aan bod komen.

Aan het einde van ieder semester organiseer ik een gezellig leerlingenconcert die essentieel is voor podiumervaring, het loslaten van controle en prestatiedrang. 

 

Ik wist al heel vroeg dat ik zangeres wou worden. Op mijn 7 jaar stond ik samen met mijn buurjongen op straat te zingen en dansen maar later kreeg ik podiumvrees. Notenleer vond ik verwarrend en ‘saai’ dus leerde ik mezelf zingen, luisteren, voelen en ook schrijven.

Ondertussen sta ik 22 jaar op het podium en maakte ik 7 albums met verschillende bands waaronder Liz AkuDelavega en Internationals. Ik geef al meer dan 6 jaar zangles en leer mijn leerlingen hoe ze zichzelf kunnen begeleiden op piano, eens ze dat onder de knie hebben worden hun muzikale mogelijkheden eindeloos.


‘Lieve Lize, De laatste tijd heb ik heel wat fijne complimenten mogen ontvangen over mijn zangkunsten. En eigenlijk wil ik je daar ontzettend voor bedanken... je hebt me zaken bijgebracht zoals techniek maar vooral durf. Je hebt me dingen laten doen, waartoe ik mezelf niet in staat achtte. Nu zing ik ook in ‘mijn eigen bandje’ en ik amuseer me echt geweldig: een droom die in vervulling is gegaan!!! Super bedankt voor alles!’
Knuffel Sylvie
Toen ik begon met zanglessen bij jou was ik 16 jaar, ik zong heel graag covers en daar hielp jij me ook echt heel goed bij, over vocal warm up heb ik ook echt heel veel bijgeleerd, maar ik had al zo lang de drang zelf nummers te schrijven. Qua tekst lukte dat eigenlijk nog niet, jij hebt me daar dan een groot stuk bij geholpen en eigenlijk ook mijn talent voor schrijven uit me getrokken. Als ik kijk waar ik nu sta, ben ik heel blij dat je mij daarbij zo goed hebt geholpen, want ik weet niet of ik zonder jou motivatie en hulp zou staan waar ik nu ben!
Bedankt Lize,
Seppe
Allerliefste Liz, heel veel dank voor al het liefs en het onmetelijke geduld dat je Leonie hebt gegeven tijdens je fantastische lessen zang! Daardoor heeft ze een grens kunnen verleggen voor zichzelf.. We zijn je daar super dankbaar voor. xxx-tot volgend jaar!
Leonie en ouders

FORMULES + PRIJZEN

! Start SEMESTER 2: Zaterdag 19 Januari 2019 (steeds mogelijkheid om aan te sluiten)

Individuele zangles 60MIN - 20 lessen waarvan  1 workshop en 1 concert - 700€

Individuele zangles 30MIN - 20 lessen waarvan  1 workshop en 1 concert - 400€

Individuele zangles - tweewekelijks 60MIN -  11 lessen waarvan 1 workshop en 1 concert  — 440€

KOOR ‘Aku Namatata Strictly Voices’ - 150MIN - 20 lessen — 300€

5 LESSEN 60Min (op te nemen binnen de 8 weken) — 180€  - flexibele uren mogelijk 

10 LESSEN 60min (op te nemen binnen de 13 weken) — 360€ - flexibele uren mogelijk

COACHING bij opname CD (aantal lessen aan voordeeltarief bespreekbaar) — 40€/per les

SONGWRITING (aantal lessen en voordeeltarief bespreekbaar) — 40€/per les

BOOTCAMP ter voorbereiding van wedstrijd of toelatingsproef: vocal coaching, podiumtechniek, presence, styling,… — 200€ voor 5lessen

PROEFLES: 30MIN — 20€ of 60MIN — 40€

LOCATIE

De lessen gaan door in de invalidenstraat 66, 9041 Oostakker/Gent

CONTACT:

liz@lizaku.com
0486/29.10.02

REGELING

De lessen gaan wekelijks door (NIET tijdens de schoolvakanties) of anders meegegeven.

Eens je lesmoment vast ligt, ontvang je een betalingsuitnodiging voor jouw lessenpakket. Het is de bedoeling dat het geld op de rekening staat voor het begin van de eerste les of dat je het cash meebrengt bij de eerste les. 

!! Lessen die geannuleerd worden minder dan 24 uur voor aanvang, worden niet ingehaald of verlegd, tenzij er een doktersattest wordt voorgelegd. (Verwittigen kan via SMS of MAIL) Maximum 2 lessen per volledig semester kunnen worden verlegd.!!

Indien de lessen niet kunnen doorgaan wegens een concert breng ik jullie ook minstens 24u op voorhand op de hoogte, we zoeken dan samen een geschikt moment voor je inhaalles. 


VZW Love & Music

Invalidenstraat 66, 9041 Oostakker

OND NR BTW BE 0668.961.389

IBAN BE 63 8907 6407 6408

BIC VDSPBE91